HISTORIA

Outlet Syd grundades 2012.

Idén om att etablera södra Sveriges främsta outletkoncept för varumärken inom mode föddes redan i slutet av 2010. Visionen var erbjuda kunden en unik mix av välkända modevarumärken av högsta klass till låga outletpriser i en avskalad och sofistikerad butiksmiljö.

 VARUMÄRKEN & SORTIMENT

Vi jobbar med drygt 60 varumärken till herr, dam och barn. Samtliga varumärken, som är noga utvalda, är välkända modevarumärken av högsta klass. TIGER OF SWEDEN, FILIPPA K, BY MALENE BIRGER, NN07, HUNKYDORY, STENSTRÖMS, BUSNEL utgör en betydande del av sortimentet. Vår barnavdelning står sig stark med varumärken som HOW TO KISS A FROG, GEGGAMOJA, HUST & CLAIRE, REIMA, DIDRIKSONS, EBBE, I DIG DENIM mfl… Varumärken av den klass som vi jobbar med har en begränsad distribution för outlets vilket gör vårt sortiment i det närmaste helt unikt.

Vår ambition är att ständigt erbjuda ett komplett sortiment med allt från ytterplagg, kostymer, kavajer, klänningar, kjolar, byxor, jeans, toppar, skor, accessoarer till underkläder. Hos oss ska man kunna hitta det mesta till sin garderob, varesig det rör sig om en ny kostym från TIGER OF SWEDEN eller nya underkläder från BJÖRN BORG.

BUTIKERNA

Vi lägger stor vikt vid kundens upplevelse. Väl innanför entrédörrarna och den svarta fasaden möts man av en luftig (något industriell) vit arena där det är gällande kollektioner som ska få bestämma tonläget.

För oss är det viktigt att butiken är välexponerad. Det ska vara inspirerande att botanisera bland alla varor. Man ska enkelt kunna hitta det man ställt in siktet på oavsett man letar efter ett specifikt varumärke eller plagg.

Då vi löpande får leveranser är det ofta justeringsarbete i butiken, med mycket omexponering av såväl varumärken som varor. De flesta varumärkespositioner är de samma, men innehållet förändras desto oftare.

KUNDSERVICE

För oss är det en självklarhet att kunden står i centrum. Eftersom vi säljer mycket av kostymer mm, så erbjuder vi skräddarändringar genom vår fantastiskt duktiga sömmerska. Vi ger alltid 7 dagars öppet köp och 14 dagars byte vid köp av (ordinarie) outletvaror.